Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

W1 TwinDos: automatisch doseren voor het beste wasresultaat

Geef je meest waardevolle bezit de allerbeste zorg. Vertrouw het toe aan een Miele-wasautomaat met TwinDos. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert - geheel automatisch - het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed. Zo bent u altijd verzekerd van het schoonste wasresultaat. Dat is Miele. Dat is Immer Besser.

*Bekijk de actievoorwaarden

Vertrouw wasgoed toe aan
Miele W1 TwinDos

 • TwinDos: geheel automatisch doseren

  Het unieke TwinDos-systeem biedt twee mogelijkheden. U vult de lege cartridges met eigen vloeibaar wasmiddel of wasverzachter of u gebruikt het 2-fasen-systeem van Miele. Het speciale wasmiddel van Miele (UltraPhase 1 en UltraPhase 2) is neutraal van geur en wast zowel witte als bonte was perfect schoon. Voor maximale resultaten gebruikt u dan ook de wasmiddelen van Miele. Het wasmiddel wordt op het juiste moment tijdens het wasproces gedoseerd. Zo biedt Miele het beste automatische doseersysteem voor twee soorten vloeibaar wasmiddel, waarmee met één druk op de knop de beste wasresultaten worden bereikt.

 • 30% wasmiddelbesparing

  TwinDos doseert automatisch de juiste hoeveelheid was­middel. Daarbij wordt rekening gehouden met de belading en vervuilingsgraad. Een dergelijke precieze dosering is niet te evena­ren met handmatig doseren. Dit wordt bevestigd door het Duitse onderzoekscentrum Öko-Institut e.V. in Freiburg: met het automati­sche doseersysteem TwinDos bespaart u namelijk tot wel 30% aan wasmiddel. Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee.

 • Kies voor het beste vloeibare wasmiddel

  Het geheim van de uitstekende werking van het TwinDos-systeem ligt in de vloeibare wasmiddelen UltraPhase 1 en UltraPhase 2. Deze wasmiddelen worden vanuit twee afzonderlijke cartridges op het ideale moment tijdens het wasproces ge­heel automatisch gedoseerd. Dit 2-fasen-systeem bestaat uit twee soorten vloeibaar wasmiddel: een kleurcomponent en een bleekmid­delcomponent. Hierin is het Miele-systeem uniek. Zowel bonte als witte was wordt perfect schoon gewassen.

 • Ook geschikt voor uw eigen favoriete wasmiddel

  Gebruikt u liever uw eigen favoriete wasmiddel of wasverzachter? Geen probleem! U kunt lege cartridges vullen met eigen wasmiddel of wasverzachter en vervolgens via een aantal eenvoudige stappen de wasautomaat instellen.

De voordelen van een TwinDos-wasmachine op een rij:

 • Bespaar tot 30% wasmiddel ten opzichte van handmatig doseren.
 • Geen last meer van plakkerige flessen vloeibaar wasmiddel.
 • Niet langer wasmiddel morsen.
 • Niet meer nadenken over de juiste wasmiddeldosering.
 • Het beste wasmiddel voor bonte en witte was.
 • Effectieve vlekverwijdering.
Bekijk uitgebreide productspecificaties

Vertrouw het doseren van wasmiddel toe aan Miele W1 TwinDos en ervaar een perfect schoon wasresultaat!

scroll down