Trends en Innovaties


Miele biedt een zeer breed assortiment inbouwapparaten voor in de keuken - van ovens, stoomovens, kookplaten tot afzuigkappen en inbouwkoffieautomaten. Maak kennis met dé innovaties op het gebied van keukenapparatuur.

ArtLine - Perfectie door eenvoud

Pure designs met veel rechte lijnen bepalen al vele jaren het moderne wonen. Keukens in deze stijl beschikken over een tijdloze elegantie, waardoor ze een designobject genoemd mogen worden. Miele voegt nu aan deze stijl een geheel nieuw, innovatief design toe: ArtLine. De ArtLine-apparaten van Miele* zijn de eerste, volledig greeploze inbouwapparaten, dankzij de Touch2Open en SoftOpen-technologie.

*ArtLine-apparaten zijn verkrijgbaar bij Miele Kitchen Experience Partners.

De ideale braadtemperatuur

De nieuwe TempControl-inductiekookplaten van Miele zijn voorzien van een unieke intelligente techniek. Gerechten kunnen namelijk nooit meer aanbraden.

Koken met stoom – lekker én gezond

De stoomoven is een echte alleskunner en de ideale aanvulling op een oven en kookplaat. Miele-stoomovens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringsvormen. Voor welk model u ook kiest, u kunt zich verheugen op gezonde gerechten met een intense smaak.

Het toppunt van design

De Combiset-elementen van Miele fascineren door hun bijzondere design en comfort. Nieuw binnen het assortiment zijn de Combiset-elementen met werkbladafzuiging. Door plaatsing van de werkbladafzuigkap tussen twee Combiset-elementen worden kookdampen en -geurtjes niet van boven afgezogen, maar ter hoogte van de kookplaat, precies daar waar de wasem ontstaat.

Meer Trends en Innovaties

Intense smaakbeleving

Perfecte condities voor het bewaren van levensmiddelen of het voorbereiden op sous-vide koken. De nieuwe vacumeerlade overtuigt door haar grote veelzijdigheid.

Een juweel in elke keuken

De wandschouwafzuigkap met briljantwit glazen scherm heeft in het midden dimbare led-verlichting en zorgt daarmee voor een sfeervol aanzicht op uw keuken.

Blackboard edition

Met de nieuwe vrijstaande koel-diepvrieskasten van Miele creëert u het ideale klimaat voor het bewaren van levensmiddelen. Tip: de speciale Blackboard edition is een highlight in elke keuken.

Schone vaat binnen 1 uur

Alle EcoFlex-vaatwassers van Miele zijn voorzien van het unieke afwasprogramma QuickPowerWash. Dit programma reinigt en droogt serviesgoed en bestek in slechts 58 minuten!

Binnenkijken bij...

Vanuit de eetkamer zie je de wijnklimaatkast. Dat staat heel sfeervol met de led-verlichting.

BEKIJK DE KEUKEN VAN MIRANDA

Challenge Annemiek van KeukenLiefde

Bekijk video
Bekijk recept

Gezien in RTL Woonmagazine

Ook dit najaar is Miele partner van het tv-programma RTL Woonmagazine. Tijdens de afleveringen vertellen we u graag meer over keukentrends en nieuwe keukenapparatuur die het huishouden gemakkelijker maken. Op de pagina RTL Woonmagazine delen we kookvideo’s, voor-en-na-foto’s van de keukenmetamorfoses en Miele-fragmenten en -apparaten uit de serie.

Lees meer over Miele & RTL Woonmagazine

Exclusief actie-aanbod bij een Miele Kitchen Experience Partner

Om ervoor te zorgen dat u de vele voordelen van Miele-inbouwapparaten optimaal kunt benutten, bieden wij u - afhankelijk van het aantal aangeschafte apparaten - tijdelijk aantrekkelijke extra’s.*

  • Vijf jaar zekerheid op uw aangeschafte apparaten
  • Gebruiksadvies op maat bij u thuis tijdens een Op de Koffie!-service of de apparatenworkshop Koken met Miele

Lees meer over de actie
*Bekijk de actievoorwaarden

Advies op maat


Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken of keukenapparatuur? Breng dan een bezoek aan het Miele Experience Center in Vianen of bezoek een Miele Kitchen Experience Partner bij u in de buurt.

Volg kookdemonstratie Bezoek partners

Bezoek een Miele Kitchen Experience Partner

  • De laatste productinnovaties
  • Breed assortiment Miele-inbouwapparaten
  • Deskundige adviseurs
  • Advies op maat
  • Vertrouwd vakmanschap
  • Uitstekende service

Selecteer uw Miele Kitchen Experience Partner op de kaart

Volg een kosteloze kookdemonstratie

Wilt u advies over welk apparaat het beste bij uw wensen past? Dan kunt u kosteloos deelnemen aan één van de kookdemonstraties in de stoomtheaters. Deze stoomtheaters bevinden zich in het Miele Experience Center in Vianen.

Lees meer over de kookdemonstratie
Bekijk de Miele Kitchen Experience Partners