4 Miele-inbouwapparaten = 5 jaar zekerheid

Profiteer tijdelijk van het Miele Zekerheidsplan

Uw keuken is de plek waar u geniet en zich volledig thuis voelt. Daarom verdient uw keuken de meest kwalitatieve apparatuur. Kies dan ook voor de stijlvolle inbouwapparaten van Miele, waarbij de apparaten qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar zijn afgestemd.

Design is echter in onze ogen niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. En om ervoor te zorgen dat u zich niet druk hoeft te maken over eventuele reparaties en bijbehorende kosten, bieden wij het Miele Zekerheidsplan aan.

Alles over het Miele Zekerheidsplan

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijgt u het Miele Zekerheidsplan cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op uw nieuwe apparaten.

  • Ons onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en het hoogste gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten. Profiteer daarom nu van vijf jaar zekerheid op uw aangeschafte Miele-inbouwapparaten, waarbij de kosten voor reparatie gedekt zijn.*

  • Het actie-aanbod is geldig tussen 1 maart en 31 december 2017.

Actievoordeel verzilveren

Actievoorwaarden

*Exclusief voorrijkosten.

Deze actie geldt alleen vanaf 1 maart tot en met 31 december 2017 bij aankoop van minimaal vier in Nederland gekochte Miele-inbouwapparaten bij keukenvakhandelaren en keukendealers. De set van minimaal vier apparaten moet uit verschillende producten bestaan, waarbij de serviesverwarmer, gourmet-warmhoudlades en toebehoren niet meegerekend worden. De inbouwapparaten dienen binnen één jaar na aankoop te zijn geïnstalleerd c.q. ingebouwd en aan u te zijn gefactureerd. Miele is gerechtigd een kopie van de aankoopnota op te vragen. Het Miele Zekerheidsplan is niet inwisselbaar voor contant geld. Op het Miele Zekerheidsplan zijn de specifieke voorwaarden van toepassing, zoals vermeld op onderstaande link. Bedrijven of instellingen mogen geen gebruikmaken van deze actie. Per consument kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Bekijk hier de actievoorwaarden van het Miele Zekerheidsplan