Miele-wasmachines

Geef je wasgoed de allerbeste zorg. Vertrouw het toe aan een Miele-wasmachine.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

De SoftCare-trommel van Miele

Zeer behoedzaam: vanwege de unieke honingraatstructuur van de SoftCare-trommel glijdt het wasgoed over een dun laagje water. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt.

Best Reviewed


WKM 132 WPS*
“Heerlijk zo’n grote trommel. Ons aantal keer wassen is bijna gehalveerd! Ook blijkt TwinDos een erg zuinig doseersysteem en de was wordt super schoon.”

WDD 030 WCS
“Een echte aanrader. Niet alleen een strak uiterlijk maar deze wasmachine doet ook uitstekend zijn werk. Ik wil geen andere meer!”* Bij geselecteerde Miele-dealers verkrijgbaar

Geen handwas meer nodig dankzij CapDosing

Wil je speciale textielsoorten wassen? Daarvoor zijn er nu de Miele-caps. Deze kleine caps voor één wasbeurt plaats je gewoon in het vak voor wasverzachter. De Miele-wasmachine doseert de inhoud van de cap op het juiste moment - volledig automatisch.

Stil, slijtvast en zuinig

De wasmachines van Miele zijn voorzien van bijzonder sterke motoren. De koolborstelloze ProfiEco-motor van Miele is bovendien zeer zuinig, stil en slijtvast. De motor verbruikt weinig energie en is onverslijtbaar. Met de ProfiEco-motor was je jarenlang zeer energie-efficiënt en comfortabel.

Tijdelijk €100,- retour bij aankoop van een promotiemodel Miele-wasmachine

Promotiemodellen

Kiest u tussen 1 april en 31 mei 2017 voor één van de onderstaande promotiemodellen Miele-wasmachines, dan ontvangt u tijdelijk € 100,- retour.


  • WKB 120 WCS
  • WKB 130 WCS
  • WMB 120 WPS
  • WKE 130 WPS

Deze promotiemodellen zijn allemaal voorzien van de Thermo-SoftCare-trommel. Bij de optie Voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang verwarmd. Hierdoor wordt het wasgoed al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt.


Het beste wasresultaat automatisch gedoseerd

Een wasmachine met TwinDos-systeem doseert geheel automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor witte en bonte was. Met het speciale wasmiddel van Miele (UltraPhase 1 en UltraPhase 2) bereik je het beste wasresultaat, maar je kunt de lege cartridges ook vullen met eigen vloeibaar wasmiddel of wasverzachter.

Bespaar op je wasmiddel

Een wasmachine met TwinDos-systeem houdt automatisch rekening met de belading en vervuilingsgraad. Met het automatische doseersysteem bespaar je tot wel 30% aan wasmiddel. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Benieuwd waar je een Miele-wasmachine kunt kopen?

Shop online Bekijk winkels