4 Miele-inbouwapparaten = 5 jaar zekerheid

Profiteer tijdelijk van het Miele Zekerheidsplan

Je keuken is de plek waar je geniet en jezelf volledig thuis voelt. Daarom verdient je keuken de meest kwalitatieve apparatuur. Kies dan ook voor de stijlvolle inbouwapparaten van Miele, waarbij de apparaten qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar zijn afgestemd.

Design is echter in onze ogen niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. En om ervoor te zorgen dat je jezelf niet druk hoeft te maken over eventuele reparaties en bijbehorende kosten, bieden wij het Miele Zekerheidsplan aan.

Alles over het Miele Zekerheidsplan

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijg je het Miele Zekerheidsplan cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op je nieuwe apparaten.

  • Ons onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en het hoogste gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten. Profiteer daarom nu van vijf jaar zekerheid op je aangeschafte Miele-inbouwapparaten, waarbij de kosten voor reparatie gedekt zijn.*

  • Het actie-aanbod is geldig tussen 1 maart 2017 en 31 december 2019.

Actievoordeel verzilveren

Actievoorwaarden

*Exclusief voorrijkosten.

Deze actie geldt alleen vanaf 1 maart 2017 tot en met 31 december 2018 bij aankoop van minimaal vier in Nederland gekochte Miele-inbouwapparaten. De set van minimaal vier apparaten moet uit verschillende producten bestaan. De serviesverwarmer, gourmet-warmhoudlades en toebehoren worden niet meegerekend in het aantal apparaten, maar bij een set - bestaande uit meer dan vier verschillende producten – kun je het Zekerheidsplan wel verzilveren op de serviesverwarmer en de gourmet-warmhoudlades. De inbouwapparaten dienen binnen één jaar na aankoop te zijn geïnstalleerd c.q. ingebouwd en aan je te zijn gefactureerd. Op apparaten ouder dan vijf jaar kan geen Zekerheidsplan worden afgesloten. Alle apparaten dienen in één keer en bij hetzelfde verkooppunt in Nederland te zijn aangeschaft. Miele is gerechtigd een kopie van de aankoopnota op te vragen. Het Miele Zekerheidsplan is niet inwisselbaar voor contant geld. Op het Miele Zekerheidsplan zijn de specifieke voorwaarden van toepassing, zoals vermeld op onderstaande link. Bedrijven of instellingen mogen geen gebruikmaken van deze actie. Per consument kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. Voor meer informatie over de actie kun je contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Bekijk hier de actievoorwaarden van het Miele Zekerheidsplan